Serveis

Préstec

Es fa servei de préstec de forma presencial durant l’horari de la biblioteca. L’alumnat pot  reservar llibres amb un correu electrònic a la Biblioteca i recollir-los quan està oberta. També es pot renovar el préstec per correu electrònic o presencialment. Els docents poden demanar lots de llibres per treballar temes concrets (el personal bibliotecari fa la gestió amb la biblioteca municipal).

Prescripció lectora

Des de la Biblioteca es fa recomanació de lectures tant a l’aula al grup classe com de forma individual durant el servei de biblioteca. Per poder fer-ho amb eficàcia cal conèixer els nostres usuaris. Per aquest motiu, a començament del curs 2023-2024 tot l’alumnat farà una enquesta per tal de conèixer millor els seus hàbits lectors.

Recomanació entre iguals

El boca-orella entre companys sempre te molt bon resultat. Recollirem les recomanacions que facin els alumnes i les compartirem i convidarem l’alumnat a recomanar a les seves aules.

Realització de cartells temàtics amb bibliografia i informació

A partir de temes treballats a nivell de centre com ara la setmana de la ciència, el dia de la pau, el 8M, etc, des de la biblioteca es realitzen cartells temàtics , exposicions, etc. No només es recomanen o exposen documents del catàleg de la Biblioteca del centre sinó que també es demana fons en préstec a la Biblioteca Municipal per a ampliar la informació. 

Recomanacions de lectures per a docents

En el catàleg de la biblioteca es te pressent també el temps de lectura que fan els docents al centre. Des de la Biblioteca es fan recomanacions que es pengen a la sala de professors amb novetats.